PSD şi UNPR au semnat protocolul de colaborare! S-a stabilit inclusiv cine va sta de şase la duşuri

Relaţia complicată dintre PSD şi UNPR dă, în sfârşit, roade din nou! Într-o ascunzătoare secretă de sub Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea au semnat în această dimineaţă mult aşteptatul protocol de colaborare între partidele lor.

Pe lângă un punct de vedere comun în ceea ce priveşte alegerile într-un singur tur, spun martorii la eveniment, protocolul specifică exact cine urmează să stea în patul de sus şi cine în patul de jos. De asemenea, sunt stabilite orificiile în care vor fi ascunse ţigările şi telefoanele mobile şi, mai ales, cine va sta “de şase” la duşuri pentru a se evita anumite situaţii neplăcute.

“După cum veţi afla, acordul nostru de colaborare este unul solid, care va asigura dăinuirea partidelor noastre în cele mai dure condiţii, indiferent că e vorba de Jilava, Rahova sau Poarta Albă”, a declarat Gabriel Oprea. “Există inclusiv o clauză de neagresiune, care stipulează că, în cazul în care unul dintre noi scapă săpunul, celălalt nu va profita de lipsa lui de acoperire, ci îl va ajuta să culeagă alunecosul obiect de pe jos.”

“Camaraderia e foarte importantă într-un context politic ostil, mai ales când nu poţi ieşi din acest context decât scriind foarte multe cărţi”, a adăugat liderul UNPR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
4 februarie 2016 13:02

Alte articole

Vezi mai mult