PSD spune că şi Parlamentul e supraaglomerat şi trebuie daţi afară cei cu pedepse sub 5 ani

Graţierea merge mai departe! Într-o conferinţă de presă recentă, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat noi măsuri pentru combaterea supraaglomerării. De data aceasta, este vorba despre Parlamentul României, unde infractorii se calcă în picioare atât în sălile de şedinţe, cât şi la cantină sau la locul de fumat.

O soluţie la această situaţie dificile, susţine Dragnea, ar fi eliberarea din funcţie a parlamentarilor vinovaţi de infracţiuni minore. “Înţeleg să-i găzduieşti în Parlament pe cei cu tunuri mari, care ar face 10, 15 ani de puşcărie”, a spus şeful PSD. “Dar bieţii găinari pe care-i aşteaptă pedepse de 2, 3 ani, ăia la ce au nevoie de imunitate? Unii dintre ei sunt în vârstă, au familii cu copii, oricum n-ar sta mai mult de un an la pârnaie.”

Situaţia e cu atât mai gravă, spun câţiva parlamentari, cu cât printre senatori şi deputaţi s-ar afla chiar şi câţiva oameni nevinovaţi, care n-au luat în viaţa lor măcar o şpagă de 200.000 de euro. “Ăia trebuie eliberaţi de urgenţă: ocupă nişte fotolii de care, poate, au nevoie nişte hoţi aflaţi în situaţii dificile”, şi-a dat cu părerea un senator ALDE.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
26 ianuarie 2017 13:01
Citește mai mult despre: amnistie Dragnea gratiere Parlament PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult