PSD Tineret acuză USR Tineret că le-a copiat părerea despre copiat

Contre politice la cel mai înalt nivel între organizațiile de tineret ale principalelor partide marxiste din România, PSD și USR, după ce useriștii ar fi luat cu copy-paste poziția oficială a tinerilor pesediști față de studenții exmatriculați pentru fraudă la facultatea de Drept.

Dan Barna și Ciolacu au intervenit și au dat o declarație comună, ca să-i tempereze pe tinerii din partide: ”Să ridice piatra acela care și-a făcut licența pe bune”, moment în care s-a făcut liniște în ambele partide. Cele două partide se ceartă acum pentru că vor să-i coopteze pe cei 45 de exmatriculați, tineri care au dovedit deja că au un viitor în politică.

Ca să arate cât de progresiști sunt, PSD le-a oferit copiatorilor de la Drept posturi de subprefect, dar USR a plusat și le-a promis că vor fi toți consilierii lui Barna și că vor avea toate șansele să fie în funcții de conducere prin filiale, ca membri ai Team Barna. Ciolacu l-a sunat disperat pe Barna: ”Dane, mai lasă-mi și mie ceva. Voi îi luați pe toți ăștia descurcăreți, nu e corect”, spun surse din USR.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 martie 2021 12:03
Citește mai mult despre: barna Ciolacu drept exmatriculare PSD USR

Alte articole

Vezi mai mult