PSD-ul, atac la Băsescu: ”Năstase a furat mai mult! El trebuia grațiat, nu mama cu cinci copii”

Vestea că Traian Băsescu a grațiat o mamă a cinci copii, care mai avea de ispașit 2 ani și jumătate dintr-o pedeapsă primită pentru furt calificat, i-a scos din sărite pe pesediști. Ei spun că probabil președintele era beat când a semnat actul de grațiere, altfel nu se explică de ce a fost eliberată o mamă a cinci copii și nu Adrian Năstase.

”Băsescu demonstrează încă o dată că nu înțelege nimic din justiție”, a tunat premierul Victor Ponta. ”Păi ce-a făcut domnul Adrian Năstase cum se cheamă? Nu tot furt calificat? De diferența de valoare dintre cei doi nu mai vorbesc, mama aia a furat probabil vreun sac de cartofi, în timp de domnul Năstase a furat milioane de euro, bani cu care a făcut mult bine României: a sponsorizat campania electorală a PSD-ului, ca să ajungem noi la putere!”

Ion Iliescu n-a comentat explicit gestul lui Traian Băsescu, dar a făcut o comparație grăitoare. ”Eu l-am grațiat pe Miron Cozma, Băsescu a grațiat o mamă a cinci copii. Asta cred că spune totul despre derapajele domnului Băsescu”, a punctat președintele de onoare al PSD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iunie 2014 11:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult