PSD-ul nu mai e ce-a fost! Iliescu manipula în 1990 zeci de mii de mineri, Ponta, în 2013, doar 33

Tot mai multe voci ale partidului condus de Victor Ponta privesc cu nostalgie spre trecutul glorios. Mulţi spun că PSD-ul a decăzut enorm, fiind doar o copie palidă a ceea ce era în 1990, de exemplu. Această părere le este întărită de vizita recentă a lui Ponta la Roşia Montană, când a reuşit să scoată din mină cei 33 de mineri grevişti blocaţi în subteran.

„Mi-e şi ruşine să mai spun că sunt membru PSD”, povesteşte unul din greii partidului, care a ales să rămână anonim. „În 1990, lider era Ion Iliescu, cel care reuşea ceea ce nimeni altcineva nu a reuşit, să manipuleze zeci de mii de mineri. Ponta, spre comparaţie, abia a reuşit să manipuleze 33 de mineri. Ca să nu mai zic că, pentru Iliescu, au venit minerii la Bucureşti, în timp ce Ponta s-a dus el după mineri. Nu încape comparaţie între cei doi.”

Un alt capitol la care Ponta este surclasat de Iliescu este capacitatea de a le da de mucă minerilor. „Ponta i-a scos din mină şi i-a trimis acasă, unde stau fără să facă nimic. Iliescu, în schimb, le-a găsit minerilor locuri de muncă chiar în Bucureşti: au plantat panseluţe la Universitate şi au eliminat elementele anarhiste care atentau la democraţia atât de greu obţinută în 1989”, spune liderul PSD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2013 10:09

Alte articole

Vezi mai mult