PSD a pus deja la cale o fraudă pentru alegerile de duminică. Surse apropiate partidului confirmă că există un plan de distrugere a centurii Ploieşti şi de blocare a DN1 şi A3, pentru ca bucureştenii plecaţi în weekend la munte să nu mai apuce să voteze. Pesediştii au luat în calcul chiar să arunce în aer tot oraşul Ploieşti, că acolo şi-aşa nu e nimic de valoare.explozie_DN1.jpg

Atenţie! Pe traseul de întoarcere de la munte vor fi amplasaţi falşi poliţişti, de fapt pesedişti deghizaţi, care vor trage şoferii bucureşteni pe dreapta şi îi vor şicana, să tragă de timp, ca să nu mai apuce să voteze contra PSD.

După dinamitarea şoselei, PSD va continua să fure nestingherit. O firmă de casă a PSD-ului va primi contractul de refacere a centurii, şi costurile vor fi umflate cu acte adiţionale, cum se face la PSD. Bucureştenilor li se recomandă rutele ocolitoare, sau să rămână acasă în weekend şi să meargă la vot, ca să le dea pesediştilor un motiv să sufere.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 09.12.2016 17:03 Politic

National Cinematografic