Publicaţiile băsiste vor fi marcate cu bulină roşie, la fel ca Evenimentul Zilei

Guvernul Ponta se pregăteşte să dea o nouă ordonanţă de urgenţă, care va obliga toate publicaţiile băsiste să fie marcate cu o bulină roşie, pe modelul Evenimentului Zilei. „Cititorii trebuie să ştie pe cine pupă în cur publicaţiile pe care le citesc, iar bulina roşie este cea mai potrivită ca să marcheze acest lucru”, a explicat Victor Ponta.

Astfel, pe lângă Evenimentul Zilei, bulina roşie se va regăsi pe Kamikaze, pe site-ul HotNews, în toate publicaţiile în care scrie Andreea Pora, în mai multe ziare locale, dar şi pe postul B1TV. Există chiar posibilitatea ca anumiţi oameni de televiziune băsişti, precum Robert Turcescu sau Ion Cristoiu, să fie obligaţi să-şi tatueze în frunte o bulină roşie, astfel încât telespectatorii să ştie exact ce simpatii politice au cei doi.

Ordonanţa de urgenţă va afecta însă şi publicaţiile sau televiziunile useliste. După mai multe variante analizate, s-a decis ca acestea să fie marcate cu fundul lui Dan Voiculescu. „Grupul Intact este principala sursă media pentru propaganda anti-băsistă şi pro-uselistă, deci alegerea fundului lui Dan Voiculescu a absolut firească”, susţin analiştii media.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult