Gabi Firea ar face orice ca să-i facă pe plac lui Liviu Dragnea. Iar decizia ei de azi îi asigură, cel puțin pentru o perioadă, locul întâi printre pupincuriștii liderului PSD: tocmai a dat aviz pentru demolarea Palatului Victoria, ”cu tot cu Grindeanu și ceilalți trădători din clădire înăuntru”, a anunțat țăranca din Bacău cu buletin de Voluntari.
 
firea_odioasa.jpg ”Nu pot rămâne indiferentă la sfidarea premierului Grindeanu, care ignoră vocea președintelui nostru Liviu Dragnea”, a adăugat Gabi Firea. ”Este de datoria noastră, a tuturor membrilor PSD, să-l protejăm pe domnul Dragnea de problemele cu justiția. Grindeanu trebuie să înțeleagă că a fost pus acolo ca să-l scape pe domnul Dragnea de închisoare. Toți membrii PSD știm asta, numai el face pe prostul.”
 
Gabi Firea chiar a plusat în tentativa ei de a-i demonstra infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea că e pupincurista lui numărul unu. ”Voi manevra personal utilajul care va distruge cu o bilă imensă de oțel clădirea Guvernului”, a spus Firea. ”M-a învățat Pandele cum se face așa ceva, că el e tractorist de meserie și se pricepe la astfel de utilaje.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 15.06.2017 14:08 Politic

National Cinematografic