Pupincurista lui Dragnea! Gabi Firea a dat aviz pentru demolarea clădirii Guvernului, cu tot cu Grindeanu înăuntru

Gabi Firea ar face orice ca să-i facă pe plac lui Liviu Dragnea. Iar decizia ei de azi îi asigură, cel puțin pentru o perioadă, locul întâi printre pupincuriștii liderului PSD: tocmai a dat aviz pentru demolarea Palatului Victoria, ”cu tot cu Grindeanu și ceilalți trădători din clădire înăuntru”, a anunțat țăranca din Bacău cu buletin de Voluntari.
 
”Nu pot rămâne indiferentă la sfidarea premierului Grindeanu, care ignoră vocea președintelui nostru Liviu Dragnea”, a adăugat Gabi Firea. ”Este de datoria noastră, a tuturor membrilor PSD, să-l protejăm pe domnul Dragnea de problemele cu justiția. Grindeanu trebuie să înțeleagă că a fost pus acolo ca să-l scape pe domnul Dragnea de închisoare. Toți membrii PSD știm asta, numai el face pe prostul.”
 
Gabi Firea chiar a plusat în tentativa ei de a-i demonstra infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea că e pupincurista lui numărul unu. ”Voi manevra personal utilajul care va distruge cu o bilă imensă de oțel clădirea Guvernului”, a spus Firea. ”M-a învățat Pandele cum se face așa ceva, că el e tractorist de meserie și se pricepe la astfel de utilaje.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iunie 2017 12:08
Citește mai mult despre: Dragnea Firea Grindeanu guvern pupincurist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult