Se vede că a intrat în campanie! Preşedintele Iohannis a făcut promisiuni mari la debutul cursei pentru un nou mandat la Cotroceni. Şeful statului promite că în următorul mandat îşi va lua vacanţă doar 2 ani, din care un an “cu siguranţă prin ţară”, restul prin străinătate.iohannis_costarica.jpg

“Românii mi-au transmis mesajul că să mai stau şi pe-acasă şi nu sunt absurd. Evident că am înţeles. Din toamna asta lucrurile vor sta altfel. Voi privi lucruri cu atenţie şi îngrijorare din birou, nu din avion sau de peste ocean”, a spus Iohannis.

Preşedintele şi-a rezervat totuşi dreptul să-şi ia toate sărbătorile legale şi toate weekendurile, adică peste 570 de zile libere în cei 5 ani de mandat: “După ce decorezi oameni precum Arşinel, trebuie să iei şi o pauză, să te detensionezi puţin”, a spus Iohannis.

Preşedintele merită apreciat pentru curaj, mai ales că şi-a luat-o grav de la prima doamnă, care avea deja biletele luate prin mai multe destinaţii. Carmen a protestat vehement după declaraţia lui Klaus: “Nu mai pupi weekend la Sibiu!”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 14.08.2019 14:10 Politic

National Cinematografic