Putin a căzut pe geam după ce a criticat-o pe Dana Budeanu

Vladimir Putin se confruntă cu ceva probleme chiar acum înainte de referendumul în urma căruia va fi numit președinte pe viață. Agențiile de presă ruse relatează cum ar fi „cazut” pe geam după un conflict cu Dana Budeanu.

„Președintele rus supraveghea profilul său de Facebook, verifica cine i-a mai dat like la poze, cine i-a mai comentat, când i-a atras atenția un mesaj „păi bine bă, penibilule, cu hainele ălea de agrosist te duci tu la reuniunea NATO” și domnul Putin i-a răspuns „cum îți permiți” și i s-a răspuns „cum îmi permit? Cum îmi permit eu, cum îți permiți tu, fătălăule, păi știi cine sunt eu? Eu îmi permit că am bani, de-aia îmi permit, te-n aripă de sărac” și cam de la astea s-au luat”, a relatat corespondentul CNN de la Moscova, Dan Leadl, preluat de Reuters pentru BBC2.

Președintele rus este, însă, în afara oricărui pericol, pentru că după ce a sărit pe geam a aterizat pe urșii – trofeu, pe care îi ucisese în acea dimineață cu mâinile goale în timpul obișnuitei sale ședinte de jogging prin taiga. Vladimir Putin ne-a anunțat, ca de obicei, că se va răzbuna copios pe noi pentru fazele de genul ăsta și că Rusia e dispusă oricând să pornească un război nuclear cu noi, pe bune.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 iunie 2020 05:06
Citește mai mult despre: Putin

Alte articole

Vezi mai mult