Putin a condamnat liberalismul în Duma de stat de la Moscova

Premierul rus Vladimir Putin s-a adresat ieri forului legislativ de la Moscova pentru a condamna regimurile democratice şi liberale. El şi-a bazat sentinţele pe un studiu foarte bine pus la punct, care arată că în democraţiile liberale din toată lumea mor zilnic sute de mii de oameni nevinovaţi.

Putin a arătat că majoritatea cad pradă afecţiunilor cardiace şi accidentelor rutiere, ceea ce nu se întâmplă în Coreea de Nord, de exemplu.

Regimul luminat al lui Kim Jong Il nu permite ca lumea să ia mese copioase, bogate în grăsimi şi zaharuri, şi nici să deţină maşini. Liderul de la Phenian are grijă de sănătatea supuşilor lui. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Obama, care se face că uită să scoată restaurantele Mc Donalds în afara legii şi să-i trimită fără proces la muncă silnică pe viaţă pe acţionarii companiilor private de pe teriotoriul Statelor Unite.

Putin a amintit că liberalismul, ca ideologie, a omorât de-a lungul istoriei milioane de oameni:

„În România, numai în decembrie ’89 au murit mii de tineri în numele liberalismului. Câte victime va mai face oare această ideologie nocivă?”

Prezenţi incognito la şedinţă, câţiva reprezentanţi ai opoziţiei au declarat presei occidentale că dumă mai mare ca asta n-au mai văzut.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 octombrie 2010 10:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult