Liderul rus Vladimir Putin dovedeşte încă o dată că preţuieşte viaţa supuşilor săi! Într-o conferinţă de presă recentă, marele filantrop a declarat că intenţionează să schimbe Constituţia pentru a deveni preşedinte pe viaţă, ca să prevină miile de decese suspecte care survin în timpul campaniilor electorale.

putinffftrist.jpg
“De câte ori se anunţă alegeri, oamenii încep să moară ca muştele. Contracandidaţi, jurnalişti, agenţi de informaţii, tot felul de bieţi nevinovaţi şi familiile lor şi prietenii lor şi tot ce au mai scump pe lume”, a oftat Putin, cu o lacrimă în colţul ochiului. “Nimeni n-a reuşit să găsească o explicaţie pentru fenomenul straniu, dar îl putem împiedica punând capăt acestui obicei funest, alegerile democratice.”

În plus, spune Putin, cu banii economisiţi ar putea fi anexată Rusiei cel puţin Republica Moldova, dacă nu chiar o ţară baltică, de către insurgenţii locali, care nu au nicio legătură cu Rusia.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 16.03.2018 15:20 Politic

National Cinematografic