Putin a decis să rămână preşedinte pe viaţă, pentru că în timpul alegerilor mor prea mulţi oameni

Liderul rus Vladimir Putin dovedeşte încă o dată că preţuieşte viaţa supuşilor săi! Într-o conferinţă de presă recentă, marele filantrop a declarat că intenţionează să schimbe Constituţia pentru a deveni preşedinte pe viaţă, ca să prevină miile de decese suspecte care survin în timpul campaniilor electorale.

“De câte ori se anunţă alegeri, oamenii încep să moară ca muştele. Contracandidaţi, jurnalişti, agenţi de informaţii, tot felul de bieţi nevinovaţi şi familiile lor şi prietenii lor şi tot ce au mai scump pe lume”, a oftat Putin, cu o lacrimă în colţul ochiului. “Nimeni n-a reuşit să găsească o explicaţie pentru fenomenul straniu, dar îl putem împiedica punând capăt acestui obicei funest, alegerile democratice.”

În plus, spune Putin, cu banii economisiţi ar putea fi anexată Rusiei cel puţin Republica Moldova, dacă nu chiar o ţară baltică, de către insurgenţii locali, care nu au nicio legătură cu Rusia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 martie 2018 16:03

Alte articole

Vezi mai mult