Putin, amendat cu 2000 lei de Poliția Locală S6 pentru tulburarea ordinii mondiale

În timp ce șeful Forțelor Armate Române doarme la Cotroceni cu toate că la granița estică a țării tensiunile cresc, alte autorități române au început să dea sancțiuni Rusiei. Poliția Locală Sector 6 l-a amendat pe Vladimir Putin cu 2000 de lei pentru tulburarea ordinii mondiale.

„Cetățeanul a fost amendat conform legii 61/91 privind tulburarea liniștii publice și a primit și un avertisment scris. Acesta poate plăti amenda la Direcția Impozite și Taxe de la primăria sector 6, etajul unu ghișeul 4, între orele 9 și 15.00 sau prin aplicația de telefon a primăriei”, a anunțat poliția comunitară.

În cazul în care Vladimir Putin nu plătește amenda aceasta va fi transformată în datorie și va fi preluată de ANAF care ar putea să-i pună poprire pe salariu până la stingerea acesteia. Întrucât nu e ca o amendă de circulație, aceasta nu se reduce la jumătate dacă Putin o plătește în 48 de ore. Președintele Rusiei a anunțat că va contesta amenda în instanță și că are încredere că justiția îi va da dreptate.

3 februarie 2022 11:48
Citește mai mult despre: amenda ordinea mondiala Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult