Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin, s-a arătat extrem de rușinat de asasinarea în stradă a opozantului Boris Nemțov și a declarat că nu va precupeți nici un efort în descoperirea criminalului. „Chiar în acest moment tancurile noastre patrulează prin Ucraina în căutarea acestui asasin. Vom răscoli toată țara, de la un capăt la celălalt”, a spus Putin. 

parcagiu_tanc_rusesc.jpg

Președintele rus a spus că, în cazul în care asasinul nu va fi găsit în Ucraina îl va căuta și în Republica Moldova, țările baltice, sau alte state din vecini. „Asasinii ăștia sunt alunecoși rău, când crezi că l-ai prins în Estonia, îți scapă printre degete și-l vezi în Slovacia”. 

Acesta s-a lansat într-o adevărată tiradă împotriva asasinilor care îi strică imaginea în lume. „Ne-am săturat de asasinate de-astea care mă pun pe mine într-o lumină proastă. Deranjează ordinea publică, sperie cetățenii și fac și foartă multă mizerie. Poftim, cine strânge acum după omul ăla pe stradă, e ca la porci. Vine lumea, ne facem de râs la toți turiștii din Coreea de Nord și Cuba”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 02.03.2015 17:19 Politic

National Cinematografic