Dictatorul Rusiei Vladimir Putin a susținut astăzi o conferință de presă în care a lansat atacuri dure asupra occidentului și amenințări la adresa statelor vecine. Mai mult, mai bine de jumătate din discurs a fost îndreptat împotriva lui Lucian Mîndruță, pe care îl consideră vinovat de mare parte din problemele Rusiei,

putin_mindruta_fericit.jpg

„Am vizitat cu câteva ore înainte economia. Arată groaznic, rubla s-a prăbușit. Sper că Lucian Mîndruță e fericit acum”, a comentat acesta. „Să-l văd acum ce mai zice, se poate pune el în situația milioanelor de ruși care vor face foamea în iarna asta? Mai are vreo povață înțeleaptă de dat? E bine așa Luciane, ești mulțumit, canalie?!”

Din păcate Lucian Mîndruță nu a putut fi contactat, fiind chemat de Zuckenberg la vila sa din Snagov, la jumări și vin fiert.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 18.12.2014 17:00 Politic

National Cinematografic