Dictatorul Rusiei Vladimir Putin a susținut astăzi o conferință de presă în care a lansat atacuri dure asupra occidentului și amenințări la adresa statelor vecine. Mai mult, mai bine de jumătate din discurs a fost îndreptat împotriva lui Lucian Mîndruță, pe care îl consideră vinovat de mare parte din problemele Rusiei,

putin_mindruta_fericit.jpg

„Am vizitat cu câteva ore înainte economia. Arată groaznic, rubla s-a prăbușit. Sper că Lucian Mîndruță e fericit acum”, a comentat acesta. „Să-l văd acum ce mai zice, se poate pune el în situația milioanelor de ruși care vor face foamea în iarna asta? Mai are vreo povață înțeleaptă de dat? E bine așa Luciane, ești mulțumit, canalie?!”

Din păcate Lucian Mîndruță nu a putut fi contactat, fiind chemat de Zuckenberg la vila sa din Snagov, la jumări și vin fiert.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 18.12.2014 15:00 Politic

National Cinematografic