Putin îi umilește pe ucrainieni: A ucis mai mulți generali ruși decât ei

Dictatorul rus Vladimir Putin s-a lăudat ieri în cadrul întâlnirii cu omologul său, dictatorul chinez Xi Jingping că este un lider militar mult mai bun decât toată armata ucraineană. Astfel, acesta a precizat că de la începutul conflictului din Ucraina a ucis mai mulți generali ruși decât ucrainenii și nu au nicio șansă să-l ajungă din urmă.

Putin a explicat că spre deosebire de amatorii din armată, care încearcă să omoare generali doar cu armament, el mai folosește și ceaiul cu poloniu sau aruncatul de pe geam, metode mult mai eficiente. „Un glonț, de bine de rău, poate să mai treacă pe lângă tine dacă omul e la distanță mare, sau soldatului îi tremură mâna de emoție. Dar asfaltul venind spre tine cu o accelerație de 9,8g nu poate fi evitat”.

Colegul său, Xi, l-a felicitat pentru performanță dar i-a sugerat că multe aceste omoruri nu sunt neapărat necesare. „Un lider înțelept ar putea investi într-un lagăr de concentrare unde să-i pună pe acești oameni la muncă silnică, să facă adidași și tricouri pentru americani. Știu eu un tip care te poate ajuta”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 septembrie 2022 12:27
Citește mai mult despre: Putin ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult