Putin le cere ucrainenilor să nu intre în NATO și să se lase și de băut

E clar că vrea război cu orice preț! Președintele rus Vladimir Putin suplimentează lista cererilor față de ucraineni. Putin nu mai vrea doar garanții că Ucraina nu intră în NATO, cere și ca toți ucrainenii să se lase imediat de băut. Pretențiile absurde, desprinse parcă dintr-o carte de Tolkien, continuă: Putin vrea ca ucrainenii să-și măture prin fața porții, să se spele pe dinți și să folosească deodorant.

”Putin și-a dat arama pe față. O lume întreagă știe că ucrainenii sunt popor slav, deci sunt cel puțin la fel de bețivi ca rușii. Să ceri ucrainenilor să se lase de băut e ca și cum le-ai cere bulgarilor să renunțe la păcănele sau românilor să renunțe la furat. Invazia e iminente, cererile sunt doar un pretext”, susține Decebal Popescu, psiholog geostrategic.

Și ucrainenii confirmă cererile absurde ale rușilor. ”Sunt cereri otrăvite. Cum să ne ceri să ne lăsăm de băut, când ne inviți periodic să bem împreună și ne trimiți și băutură ieftină? Își bat joc de noi, dar tot ei vor achita nota de plată, pentru că noi ucrainenii nu suntem dispuși să cedăm acestui șantaj”, a declarat președintele ucrainean.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
15 februarie 2022 18:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult