Putin, mărinimos: “Dacă nu vă ridică ăia vizele, vă bag eu în Canada pe partea cealaltă, prin Siberia”

În pofida atmosferei tensionate din ultimul deceniu, Vladimir Putin rămâne un mare prieten al României! În această dimineaţă, acesta a adus asigurări că, dacă nu ni se ridică foarte curând vizele pentru Canada şi SUA, toţi românii sunt invitaţi în Siberia, unde oricum e “la fel ca în Canada” şi de unde mai sunt doi paşi până pe continentul american.

“Vize! Ce vize? Pfft! Bărbaţii adevăraţi n-au nevoie de viză ca să călătorească”, a glumit Putin, arătându-le interlocutorilor câteva poze cu renumiţii urşi siberieni. “Veniţi la Siberia, spargeţi nişte lemne, staţi la gulag şi dacă vreţi Canada, treceţi imediat pe la Polul Nord. Haraşo turism!”

Uşor neliniştite de întrevederea românilor cu şeful de la Kremlin, oficialii NATO au atras atenţia că în Siberia e destul de frig şi, dacă avem de gând să acceptăm oferta lui Putin, ar fi bine să ne luăm un pulovăr şi nişte ciorapi mai de doamne-ajută.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
25 octombrie 2016 10:23
Citește mai mult despre: Canada Putin rusia Siberia vize

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult