Putin răsplătește aprecierea lui Trump: „Dacă te bate aia în S.U.A., vii și te pun președinte în Moldova!”

Vești bune pentru cei care-i plâng de milă lui Donald Trump în cazul speratului eșec în fața lui Hillary Clinton. Miliardarul american e pe cale să primească o mână de ajutor tocmai de la idolul său, eventual chiar omolog dacă mapamondul are un așa mare ghinion. Încântat de aprecierea pe care i-a arătat-o Trump, Vladimir Putin e gata să-l răsplătească pe fanul său american cu un cadou de consolare.

„Vezi ce faci pe-acolo, cu voturile, cu urnele, alea-alea, da’ dacă nu-ți iese, nu te-agita aiurea. Am ceva maladieț pentru tine – îmi faci o vizită când poți și cum te-ai dat jos din avion, davai!, ești direct președintele Republicii Sovi… astaa, președintele Moldovei. Așa-i, n-are chiar dimensiunile Americii, da’ să știi, nu prea se mai poartă țările mari. Sunt de neam prost și-ai și bătaie de cap cu ele. Statu’ balșoi înseamnă populație mai mare și tentația să apară tot felu’ de ciudați care vor drepturi, libertăți, căcaturi de-astea. Păi tu de ce crezi că mi-am tras Crimee? Mic, cochet, liniștit – acolo mă retrag la pensie”, i-a transmis Putin lui Trump.

Stăpânul Rusiei crede că lui Trump n-are de ce să nu-i placă Moldova, pe care-o aseamănă cu S.U.A., găsind și unele avantaje. Astfel, Trump va putea să fie în continuare la fel de mitocan și misogin, dar cu niște femei recunoscut mai frumoase. Apoi, votanții moldoveni pot fi prostiți mai ușor și mai ieftin decât cei americani, ba – spune Putin din experiență proprie – l-ar venera pe Trump cu și mai multă obediență. În plus, Trump nici nu va fi nevoit să rupă de la gura copiilor ceva mărunțiș dacă pe viitor ar vrea, din cine știe ce motive bizare, să le cumpere vreodată o țară mică și săracă din estul Europei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Harald
8 noiembrie 2016 19:11
Citește mai mult despre: Putin Republica Moldova trump

Alte articole

Vezi mai mult