Putin se declară învins de scutul antirachetă de la Deveselu: “Aţi câştigat! Venim cu tancurile”

Tehnologia americană ne-a salvat! Într-un comunicat emis de Kremlin în această dimineaţă, preşedintele rus Vladimir Putin îşi recunoaşte înfrângerea şi declară că a pus punct producţiei de rachete balistice. “Mi-e ruşine să o spun, dar cu Deveselu ne-aţi bătut la faza asta cu rachetele. Când venim, o să venim cu tancurile.”

Apropiaţii spun că Putin ar fi foarte mâhnit că planul de a ne cuceri cu rachete s-a năruit într-o clipă. “Oricât de frumos ar fi să capeţi noi teritorii pentru mama Rusie, e foarte plictisitor s-o faci de fiecare dată la fel, cu aceleaşi tancuri banale, cu soldaţi pe care i-ai mai trimis de 74 de ori… Rachetele alea erau o gură de aer”, spune generalul Vasili Balşoihuiev, şeful Statului Major rus.

În schimb, mica localitate de lângă Caracal a fost în sărbătoare după anunţul făcut de cancelaria lui Putin. “Cine spunea că din Oltenia nu iese nimic bun? Iată, împreună cu prietenii noştri din NATO am oprit temutele rachete ruseşti!”, a jubilat un militar responsabil de lustruirea scutului american.

Potrivit unor surse de la faţa locului, petrecerea a continuat până târziu, în sunetul artificiilor, al muzicii lăutăreşti şi al şenilelor de T-72 care se apropiau dinspre est.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
11 mai 2016 16:25
Citește mai mult despre: Deveselu Putin rusia scut antiracheta tancuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult