Dictatorul URSS, Vladimir Putin, a cerut apropiaților săi să modifice tonul când mai vorbesc despre România. „E bine să fim precauți, nu știm cu cine ne punem. Ați văzut cum se bat pensionarii lor la troleu? Parcă-s spetsnaz”, a explicat Putin, avertizând cu privire la capacitatea de luptă a soldaților români. 

11160253_10152867903901376_898436474_n.jpg

Specialiștii în conflicte militare ai Rusiei au analizat filmarea și au tras concluzia că un soldat ar fi cel puțin de două ori mai eficinet, că nu are sacoșă în mână, deci are două mâini libere. Impresionat de tehnicile de luptă văzute la pensionari, Putin chiar vrea să doteze armata rusă cu cărucioare cu roți, în care poți căra mult mai multe încărcătoare de AKM, merinde sau băutură. 

„Trebuie să le admiri vitejia acestor oameni, se vede că se trag din daci, care nu aveau frică de moarte. Când îi vezi cum traversează intersecția pe diagonală, pe roșu, printre mașini, nu poți decât să admiri pregătirea psihologică de care dau dovadă”, a spus un bătrân general din armata rusă, fost aghiotant al lui Brejnev. 

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.04.2015 15:11 Politic

National Cinematografic