Putin, speriat: Dacă pensionarii din troleu se bat aşa, oare cum sunt soldaţii români?

Dictatorul URSS, Vladimir Putin, a cerut apropiaților săi să modifice tonul când mai vorbesc despre România. „E bine să fim precauți, nu știm cu cine ne punem. Ați văzut cum se bat pensionarii lor la troleu? Parcă-s spetsnaz”, a explicat Putin, avertizând cu privire la capacitatea de luptă a soldaților români.

Specialiștii în conflicte militare ai Rusiei au analizat filmarea și au tras concluzia că un soldat ar fi cel puțin de două ori mai eficinet, că nu are sacoșă în mână, deci are două mâini libere. Impresionat de tehnicile de luptă văzute la pensionari, Putin chiar vrea să doteze armata rusă cu cărucioare cu roți, în care poți căra mult mai multe încărcătoare de AKM, merinde sau băutură.

„Trebuie să le admiri vitejia acestor oameni, se vede că se trag din daci, care nu aveau frică de moarte. Când îi vezi cum traversează intersecția pe diagonală, pe roșu, printre mașini, nu poți decât să admiri pregătirea psihologică de care dau dovadă”, a spus un bătrân general din armata rusă, fost aghiotant al lui Brejnev.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 aprilie 2015 16:04

Alte articole

Vezi mai mult