Putin va anexa Liechtensteinul, pentru a-l folosi ca litieră pentru pisica lui

Președintele rus Vladimir Putin nu-și mai poate stăvili obsesia căpătată pentru anexat teritorii. Ultima țintă a mai marelui de la Moscova este micuțul stat Liechtenstein, pe care Putin intenționează să-l folosească pe post de litieră pentru pisica lui, pe nume Vladimir Putin.

„Este inadmisibil ca cea mai importantă pisică din lume, care adună miliarde de like-uri la fiecare poză postată pe Facebook, să-și facă nevoile într-o cutie ordinară de nisip. Așa că am decis să anexez Liechtensteinul, și să i-l fac cadou. Încă nu sunt sigur că am făcut cea mai bună alegere, sper ca pisica să încapă în el, să-și poată face nevoile relaxată, fără să-și pună o labă în Austria și alta în Elveția “, a declarat Putin.

Cunoscut pentru mărinimia sa, președintele rus nu îi va neglija pe cetățenii din Liechtenstein, proaspăt deposedați de țara lor. Aceștia vor primi o locuință călduță în Siberia, acolo unde aceștia au ales, vor nu vor, să își petreacă tot restul vieții. „Am ales Liechtenstein, pentru că este o țară mai mică, cei trei locuitori încăpând fără probleme într-o singură celulă de lagăr. Vă dați seama, dacă anexam Ucraina pentru atâta lucru, eram nevoit să construiesc altul“, a conchis Putin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
26 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult