Putin zice c-a luat din greșeală pastilele bunicului și de-aia a invadat Ucraina

Vladimir Putin explică motivele aparent patologice din spatele deciziei de a invada Ucraina: a luat din greșeală câteva pastile de-ale bunicului său, un cunoscut criminal de război sovietic. Putin spune că e doar un accident și totul se va termina după ce efectul pastilelor se disipează, dar solicită ca soldații ucraineni să se predea pentru orice eventualitate, nefiind exclus să mai ia niște pastile.

Primele semne că Putin a greșit pastilele au apărut în timpul discursului furios înregistrat înaintea invaziei. Presa de stat din Rusia susține că ”Asta e singura explicație pentru care Putin, un om foarte prietenos, care a tratat mereu Ucraina cu dragoste și respect, a decis acum s-o invadeze”, scrie Nikolay Mujiknyi, jurnalist la ultimul etaj din sediul ziarului Pravda.

Acesta e și motivul pentru care anumite state, mai precis Germania, Italia și Ungaria, au decis să nu-l sancționeze pe Putin: ”Apreciem geniul de la Răsărit, care ne dă gaz la prețuri bune, și nu dorim ca un incident izolat, gen invazia unei țări de săraci, să constituie un precedent pentru sancțiuni”, susțin prietenii lui Putin.

Scris de Ionut
26 februarie 2022 09:23
Citește mai mult despre: pastile Putin ucraina

Comentarii 1 comentariu

  • Cred ca era vorba de pilula albastra…

Alte articole

Vezi mai mult