Queen Kong! Şoşoacă s-a urcat pe un zgârie-nori cu stegarul dac în braţe

Teribila creatură care a impresionat pe scenele de circ din toată țara, ba chiar și în camerele parlamentului, senatoarea Șoșoacă, a răspândit din nou spaimă printre oamenii de bine din capitală. Nu e prima oară când îngrijitorii acesteia arată că nu asigură suficiente elemente de siguranță pentru a o ține în cușcă.

De data aceasta ea a capturat și un om, pe sfrijitul Stegar Dan, atrasă probabil de cârpa colorată pe care acesta o vântura dar și de privirea lui prietenoasă. Acesta nu s-a opus capturării și și-a cocoloșit în palma Șoșoacei până aceasta a escaladat cel mai mare zgârie nori din București și a început să tânguie jalnic.

Echipaje de intervenție mixte, ale Armatei, Ministerului de Interne și SMURD s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a diminua cât de cât dezastrul. Deocamdată nu s-a găsit o soluție care să bucure pe toată lumea, întrucât dacă Șoșoaca este tranchilizată ar putea cădea jos făcând prăpăd în mai multe cartiere bucureștene care ar putea rămâne astfel fără apă caldă și cu străzile pline de gropi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 iulie 2021 14:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult