Râdem, glumim, dar Oprescu chiar e bolnav! În această dimineaţă a refuzat o şpagă

În ultimele zile au existat multe speculaţii că primarul Capitalei ar pretinde că se simte rău ca să scape din închisoare, însă ultimele evenimente îi vor convinge chiar şi pe sceptici! Medicii lui Oprescu spun că, în această dimineaţă, acesta a refuzat nu doar ceaiul şi mâncarea de spital, ci şi şpaga pe care i-o trimisese un prieten de nădejde.

“Mă simt foarte vinovat că l-am bănuit pe pacientul Oprescu de nesinceritate”, adaugă Decebal Popescu, angajat al Spitalului Militar.

“Când n-a vrut să bea apă sau să mănânce, nu ne-a impresionat. Orice infractor ştie să se prefacă. Dar când i-am adus tava cu şpagă şi a împins-o la o parte, ne-a spulberat orice îndoială. Sorin Oprescu e în stare gravă, e o minune că încă îşi recunoaşte familia! Dacă nu-l eliberăm, înseamnă că nu mai avem pic de umanitate.”

“Era o şpagă proaspătă, doar câteva mii de euro, să nu-i pice greu. I-am adus-o într-un plic gata deschis, trebuia doar s-o numere”, spune şoferul Grenadă, care i-a livrat primarului teancul de bani. “Mi-au dat lacrimile când l-am văzut uitându-se la ea şi dând din cap, în semn că n-are poftă. Ăla nu e Sorin pe care îl ştiu eu, e o fantomă, o cochilie a primarului de altcândva.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
24 septembrie 2015 13:16
Citește mai mult despre: coruptie DNA medici Oprescu primar spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult