Cine a spus că uraniul e rău? Gospodarii din Cernavodă spun că radiaţiile sunt o adevărată binecuvântare în pragul Crăciunului, pentru că mulţumită acestora, porcii au foarte puţin păr, iar şoriciul acestora e foarte crocant.

porci_cernavoda_fosforescenti.jpg

“Graţie iubitului nostru reactor, economisim o grămadă de gaz pentru pârlit. Porcul e aproape chel”, spun Decebal şi Deceneu Popescu, locuitor cu două capete din Cernavodă, arătând spre un porc neted, uşor fosforescent. “Poţi să-l tai şi noaptea, îţi luminează toată curtea dacă-i dai nişte porumb.”

Porcul de Cernavodă, spun specialiştii, e foarte căutat pentru calităţile sale nutritive: “Carnea sa nu are deloc colesterol, doar izotopi de radiu, e excelent pentru cei care ţin regim. Atenţie, însă, la falsuri: unii comercianţi vopsesc porcii în verde şi pretind că sunt porci autentici de Cernavodă. Cel mai bine e să-i verificaţi cu contorul Geiger înainte.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 24.12.2016 03:26 Politic

National Cinematografic