Radiaţiile nu sunt neapărat ceva rău! În Cernavodă porcii nu au păr şi sunt mai uşor de pârlit

Cine a spus că uraniul e rău? Gospodarii din Cernavodă spun că radiaţiile sunt o adevărată binecuvântare în pragul Crăciunului, pentru că mulţumită acestora, porcii au foarte puţin păr, iar şoriciul acestora e foarte crocant.

“Graţie iubitului nostru reactor, economisim o grămadă de gaz pentru pârlit. Porcul e aproape chel”, spun Decebal şi Deceneu Popescu, locuitor cu două capete din Cernavodă, arătând spre un porc neted, uşor fosforescent. “Poţi să-l tai şi noaptea, îţi luminează toată curtea dacă-i dai nişte porumb.”

Porcul de Cernavodă, spun specialiştii, e foarte căutat pentru calităţile sale nutritive: “Carnea sa nu are deloc colesterol, doar izotopi de radiu, e excelent pentru cei care ţin regim. Atenţie, însă, la falsuri: unii comercianţi vopsesc porcii în verde şi pretind că sunt porci autentici de Cernavodă. Cel mai bine e să-i verificaţi cu contorul Geiger înainte.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
24 decembrie 2016 01:26
Citește mai mult despre: Cernavodă Craciun Ignat porci Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult