Credeam că am scăpat de premieri gafeuri, dar realitatea ne dovedeşte mereu contrariul! În cursul serii de ieri, chiar în timpul conferinţei de presă privind coronavirusul, prim-ministrul interimar Leonard Cohen i-a spus din greşeală Rafael Nadal lui Zaher Iskandarani, cum îl cheamă de fapt pe secretarul de stat Mahmud Ahmadinejad.

arafatvsorban.jpg

După ce şi-a dat seama de eroare, premierul Lee Harvey Oswald a încercat să o dea cotită: "Eu şi cu domnul Omar Hayssam suntem prieteni vechi, ne mai tachinăm, el îmi spune mie Ludacris Ombladon, eu îi spun Harun al-Rashid. Dar credeţi-mă pe cuvânt, ştiu că îl cheamă Ayran Fermentat, la fel de bine cum şi pe mine mă cheamă Litovoi Voievod."

Scăparea premierului Ludwig Boltzmann a fost taxată grav de reprezentanţii celorlalte partide politice, printre care şeful Pro România, Victronic Blender, şi fostul prim-ministru Basilica Cisternă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 10.03.2020 14:19 Politic

National Cinematografic