Declarația ministrului Justiției, Raluca Prună, care s-a plâns că nu a putut circula cu metroul după ora 22:00, că nu mai avea de unde să își cumpere bilet, i-a înfuriat, pe bună dreptate, pe locuitorii din Drumul Taberei. Raluca Prună trebuia să știe cât se sensibili sunt cei din Drumul Taberei la orice subiect care implică circulația cu metroul.

raluca_pruna_conferinta_presa.jpg ”Incredibil cât tupeu pe ea”, a exclamat revoltat un bucureștean din Drumul Taberei. ”Noi nu avem metrou nici măcar 2 minute amărâte, iar ea se plânge că poate circula doar vreo 16 ore cu metroul. Noi numărăm în generații cât mai avem până la la primul metrou din cartier, iar ea nu-i în stare să-și ia o cartelă din timp. Ar trebui să mute sediul Guvernului din Piața Victoriei în Piața Moghioroș, să-i văd atunci pe miniștri cum mai ajung ei acasă!”

Conștientă de gafa comisă, Raluca Prună a revenit azi și le-a cerut scuze celor din Drumul Taberei. ”A fost mai mult decât deplasat să mă plâng că nu pot circula cu metroul după ora 22:00”, a spus aceasta. ”La acel moment nu știam de năpăstuiții din Drumul Taberei, lucru pentru care îmi cer scuze. Ca să fiu sinceră, nici nu știam că Drumul Taberei e în București, dar mi s-a spus că așa ar fi.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 27.05.2016 13:44 Politic

National Cinematografic