Raluca Prună le cere scuze celor din Drumul Taberei: ”Chiar nu era cazul să mă plâng eu de metrou”

Declarația ministrului Justiției, Raluca Prună, care s-a plâns că nu a putut circula cu metroul după ora 22:00, că nu mai avea de unde să își cumpere bilet, i-a înfuriat, pe bună dreptate, pe locuitorii din Drumul Taberei. Raluca Prună trebuia să știe cât se sensibili sunt cei din Drumul Taberei la orice subiect care implică circulația cu metroul.

”Incredibil cât tupeu pe ea”, a exclamat revoltat un bucureștean din Drumul Taberei. ”Noi nu avem metrou nici măcar 2 minute amărâte, iar ea se plânge că poate circula doar vreo 16 ore cu metroul. Noi numărăm în generații cât mai avem până la la primul metrou din cartier, iar ea nu-i în stare să-și ia o cartelă din timp. Ar trebui să mute sediul Guvernului din Piața Victoriei în Piața Moghioroș, să-i văd atunci pe miniștri cum mai ajung ei acasă!”

Conștientă de gafa comisă, Raluca Prună a revenit azi și le-a cerut scuze celor din Drumul Taberei. ”A fost mai mult decât deplasat să mă plâng că nu pot circula cu metroul după ora 22:00”, a spus aceasta. ”La acel moment nu știam de năpăstuiții din Drumul Taberei, lucru pentru care îmi cer scuze. Ca să fiu sinceră, nici nu știam că Drumul Taberei e în București, dar mi s-a spus că așa ar fi.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: Drumul Taberei metrou

Alte articole

Vezi mai mult