Şi fără mandat, şi accidentată! În această dimineaţă, pe când se întorcea de la Bucureşti, unde şi-a petrecut ultimii 4 ani, Cristiana Anghel a suferit un grav accident de căruţă. Martorii spun că atelajul fostei senatoare s-a răsturnat din senin, chiar la intrarea în Caracal.

accident_cristiana_caruta_caracal.jpg
De vină pentru accident ar fi însăşi ‘grevista’, care s-ar fi grăbit să ajungă în oraşul natal şi ar fi pierdut controlul cailor din pricina oboselii şi a foamei, spune Poliţia din localitate. Cristiana Anghel susţine, însă, că a luat suficiente pauze de ţigară pe drum şi că de vină ar fi un blestem mai vechi: “Nu e prima oară când mă răstorn chiar aici, în dreptul tăbliţei cu numele oraşului - Ca... ra...”

Pentru a stabili exact cauza accidentului, criminaliştii vor analiza în cel mai scult timp dâra pe care Cristiana Anghel a lăsat-o pe asfalt cu deja celebra bală din colţul gurii. Până la o concluzie clară, aceasta a fost sfătuită să evite orice formă de transport pe roţi pe raza municipiului Caracal.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 19.12.2016 15:29 Politic

National Cinematografic