Şi fără mandat, şi accidentată! În această dimineaţă, pe când se întorcea de la Bucureşti, unde şi-a petrecut ultimii 4 ani, Cristiana Anghel a suferit un grav accident de căruţă. Martorii spun că atelajul fostei senatoare s-a răsturnat din senin, chiar la intrarea în Caracal.

accident_cristiana_caruta_caracal.jpg
De vină pentru accident ar fi însăşi ‘grevista’, care s-ar fi grăbit să ajungă în oraşul natal şi ar fi pierdut controlul cailor din pricina oboselii şi a foamei, spune Poliţia din localitate. Cristiana Anghel susţine, însă, că a luat suficiente pauze de ţigară pe drum şi că de vină ar fi un blestem mai vechi: “Nu e prima oară când mă răstorn chiar aici, în dreptul tăbliţei cu numele oraşului - Ca... ra...”

Pentru a stabili exact cauza accidentului, criminaliştii vor analiza în cel mai scult timp dâra pe care Cristiana Anghel a lăsat-o pe asfalt cu deja celebra bală din colţul gurii. Până la o concluzie clară, aceasta a fost sfătuită să evite orice formă de transport pe roţi pe raza municipiului Caracal.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile | Monday, 19.12.2016 15:29 Politic

National Cinematografic