Rămasă fără mandat, Cristiana Anghel se întoarce la Caracal! S-a răsturnat cu căruţa chiar la intrarea în oraş

Şi fără mandat, şi accidentată! În această dimineaţă, pe când se întorcea de la Bucureşti, unde şi-a petrecut ultimii 4 ani, Cristiana Anghel a suferit un grav accident de căruţă. Martorii spun că atelajul fostei senatoare s-a răsturnat din senin, chiar la intrarea în Caracal.

De vină pentru accident ar fi însăşi ‘grevista’, care s-ar fi grăbit să ajungă în oraşul natal şi ar fi pierdut controlul cailor din pricina oboselii şi a foamei, spune Poliţia din localitate. Cristiana Anghel susţine, însă, că a luat suficiente pauze de ţigară pe drum şi că de vină ar fi un blestem mai vechi: “Nu e prima oară când mă răstorn chiar aici, în dreptul tăbliţei cu numele oraşului – Ca… ra…”

Pentru a stabili exact cauza accidentului, criminaliştii vor analiza în cel mai scult timp dâra pe care Cristiana Anghel a lăsat-o pe asfalt cu deja celebra bală din colţul gurii. Până la o concluzie clară, aceasta a fost sfătuită să evite orice formă de transport pe roţi pe raza municipiului Caracal.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 decembrie 2016 16:12

Alte articole

Vezi mai mult