Rareş Bogdan explică de ce are atâtea absenţe la Bruxelles: „Nu ştiam cu ce să mă îmbrac”

Lui Rareș Bogdan îi place să lase impresia că este un europarlamentar care se zbate la Bruxelles pentru binele românilor, dar cifrele oficiale arată cu totul altceva: penelistul este pe locul cinci în topul chiulangiilor de la voturile date în Parlamentul European. Rareș Bogdan a lipsit la aproape o treime din voturi.

„Dar există o explicație cât se poate de pertinentă pentru asta”, insistă Rareș Bogdan. „Când n-am ajuns în Parlamentul European n-a fost din cauză că nu am vrut să merg, ci pentru că pur și simplu nu știam cu ce să mă îmbrac. Stăteam cu orele în fața oglinzii, încercând să găsesc hainele potrivite… știți, ca băieții.”

„Sau alteori”, a continuat Rareș Bogdan, „descopeream la final că hainele mele nu se asortau destul de bine cu rujul de buze folosit. Așa că trebuia să mă demachiez, apoi să machiez din nou, dar cu culoarea potrivită, lucruri care – orice bărbat știe – durează. Iar uneori mă trezeam că nu sunt epilat pe picioare și nu puteam să ies așa din casă. Deci dacă am lipsit, am lipsit din motive serioase.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 aprilie 2024 11:24
Citește mai mult despre: rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult