Rareş Bogdan refuză orice variantă de guvern în care nu e el Ministrul Eleganţei

„Mi-a fost dat să fiu în viaţă / Ministru la eleganţă”. Astfel a parafrazat Rareş Bogdan o manea celebră, sugerând într-o postare pe facebook că va refuza din start orice variantă de Guvern în care nu va fi numit Ministru al Stilului şi Eleganţei.

„Uitaţi-vă la cei de la USR-Plus cum se îmbracă”, a comentat Rareş Bogdan într-un interviu recent. „Arătaţi-mi un aranjament floral făcut de Cioloş sau un outfit de toamnă-iarnă în culori reci propus de Barna. Nimic! Zero barat! Nu au în tot partidul ăla nici măcar o persoană calificată pentru portofoliul Eleganţei, în timp ce noi mă avem pe mine ŞI CU ASTA, PUNCT.”

Vicepreşedintele PNL a adăugat că, pe lângă obţinerea fotoliului de ministru, ţine morţiş să se asigure personal că niciun potenţial membru al Executivului nu poartă cravată cu buline la sacou în dungi, fiind vorba despre „o chestiune de siguranţă naţională”.

„De fapt, mai bine să renunţe cu totul la cravate. Cravatele sunt OUT, eşarfele sunt IN. Altfel câştigă PSD-ul”, a precizat Rareş într-o discuţie cu croitorii personali.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
18 decembrie 2020 15:59
Citește mai mult despre: guvern PNL rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult