Cel mai cunoscut naș al României - și nu doar de-acum, ci probabil din istoria țării - a abandonat deja proiectul PNL-ului. Rareș Bogdan a  anunțat azi că se retrage pe pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, după ce-a primit o ofertă pe care efectiv nu avea cum s-o refuze.

nunta_dragnea_rares_bogdan_nas.jpg ”Am fost invitat să fiu naș la nunta anului, nunta domnului Dragnea. Așa ceva nu se refuză”, a anunțat Rareș Bogdan. ”Ba, mai mult, nu e exclus să ajung pe listele PSD pentru europarlamentare. Pentru că, să recunoaștem, PNL și PSD sunt fix la fel, nu-i nicio diferență între aceste partide. Același tip de oameni, aceleași abordări.”

Cel mai afectat de anunț este Cătălin Predoiu, care va trebui să renunțe din nou la pregătirea pentru funcția de premier și să ocupe locul lăsat liber de Rareș Bogdan pe lista de europarlamentare. ”Am devenit omul care se sacrifică de fiecare dată. Am făcut-o la primăria București, acum o fac și la europarlamentare. Încep să mă îndoiesc că voi mai ajunge vreodată premier”, a oftat amar Cătălin Predoiu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 15.03.2019 16:32 Politic

National Cinematografic