Rareș Bogdan spune adio PNL-ului, după ce Dragnea i-a propus să fie naș la nunta lui

Cel mai cunoscut naș al României – și nu doar de-acum, ci probabil din istoria țării – a abandonat deja proiectul PNL-ului. Rareș Bogdan a anunțat azi că se retrage pe pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, după ce-a primit o ofertă pe care efectiv nu avea cum s-o refuze.

”Am fost invitat să fiu naș la nunta anului, nunta domnului Dragnea. Așa ceva nu se refuză”, a anunțat Rareș Bogdan. ”Ba, mai mult, nu e exclus să ajung pe listele PSD pentru europarlamentare. Pentru că, să recunoaștem, PNL și PSD sunt fix la fel, nu-i nicio diferență între aceste partide. Același tip de oameni, aceleași abordări.”

Cel mai afectat de anunț este Cătălin Predoiu, care va trebui să renunțe din nou la pregătirea pentru funcția de premier și să ocupe locul lăsat liber de Rareș Bogdan pe lista de europarlamentare. ”Am devenit omul care se sacrifică de fiecare dată. Am făcut-o la primăria București, acum o fac și la europarlamentare. Încep să mă îndoiesc că voi mai ajunge vreodată premier”, a oftat amar Cătălin Predoiu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 martie 2019 14:32
Citește mai mult despre: Dragnea nunta PNL Rareş Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult