Răscoală la Ploieşti după ce s-a zvonit că prefectul are apă caldă

Ploieștiul este în fierbere, iar Guvernul a declarat deja stare marțială după ce mai multe mașini și clădiri oficiale au fost incendiate de protestatari scăpați de sub control. Totul a pornit de la un zvon, răspândit prin rețelele sociale, conform căruia prefectul are apă caldă, spre deosebire de restul băștinașilor.

Acesta s-a baricadat în clădirea Prefecturii, acum apărată de armată care, conform jurământului oficial împușcă civili fără milă și încearcă să negocieze cu protestatarii. „Sunt la fel de nespălat ca și voi, mirosiți-mă”, a urlat acesta de la balconul biroului său fiind întâmpinat cu cocktailuri Molotov și huiduieli.

Poliția a început deja să calce oameni pe străzi cu mașina în speranța că va calma situația. Ministrul de interne s-a căcat pe el deja de trei ori încercând să explice la TVR 1 că populația trebuie să aibă în continuare încredere în autorități. Ministrul de Externe al României a decolat de urgență spre Bruxelles unde este pregătit să lingă toate clanțele pentru a obține un ajutor de apă caldă de la Uniunea Europeană. Ursula von der Leyen a promis cel puțin 30 de ligheane de apă caldă, dar nu mai mult că gazul este scump în Europa și totul este vina lui Putin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 iulie 2022 15:01
Citește mai mult despre: apă caldă ploiești răscoală

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult