Scandalul izbucnit la Casa Albă după apariția unor documente care dau de înțeles că președintelui ales, Donald Trump, îi plac activitățile sexuale ce implică urină e departe de a fi terminat. Postul american CNBC a anunțat că deține un film cu activitățile mult mai scârboase cu care se ocupă Putin. 

putin se uita la maruta.jpg

„Agenții CIA au reușit să obțină o serie de înregistrări din care reiese că dictatorul rus se uită dup-amiaza la emisiunea „La Măruță”, difuzată de o televiziune de obscenități din România. Imaginile sunt prea puternice, extrem de scârboase, și nu pot fi difuzate la televizor”, a declarat un reprezentant al postului. 

Scurgerea de informații de la Kremlin a pus pe jar autoritățile rusești care caută acum trădătorul care a furnizat imaginile. Exercițiul pare unul inutil, surse din cadrul CIA au confirmat că agentul care a obținut imaginile cu Putin uitându-se la Măruță a înghițit pastila cu cianură pentru că nu mai putea să doarmă de scârbă când l-a văzut „în acțiune” pe cunoscutul prezentator român.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 11.01.2017 16:58 Politic

National Cinematografic