This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Scandalul izbucnit la Casa Albă după apariția unor documente care dau de înțeles că președintelui ales, Donald Trump, îi plac activitățile sexuale ce implică urină e departe de a fi terminat. Postul american CNBC a anunțat că deține un film cu activitățile mult mai scârboase cu care se ocupă Putin. 

putin se uita la maruta.jpg

„Agenții CIA au reușit să obțină o serie de înregistrări din care reiese că dictatorul rus se uită dup-amiaza la emisiunea „La Măruță”, difuzată de o televiziune de obscenități din România. Imaginile sunt prea puternice, extrem de scârboase, și nu pot fi difuzate la televizor”, a declarat un reprezentant al postului. 

Scurgerea de informații de la Kremlin a pus pe jar autoritățile rusești care caută acum trădătorul care a furnizat imaginile. Exercițiul pare unul inutil, surse din cadrul CIA au confirmat că agentul care a obținut imaginile cu Putin uitându-se la Măruță a înghițit pastila cu cianură pentru că nu mai putea să doarmă de scârbă când l-a văzut „în acțiune” pe cunoscutul prezentator român.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie | Wednesday, 11.01.2017 13:58 Politic

National Cinematografic