Război rece! Americanii amenință cu un video mult mai scârbos, cu Putin uitându-se la Măruţă

Scandalul izbucnit la Casa Albă după apariția unor documente care dau de înțeles că președintelui ales, Donald Trump, îi plac activitățile sexuale ce implică urină e departe de a fi terminat. Postul american CNBC a anunțat că deține un film cu activitățile mult mai scârboase cu care se ocupă Putin.

„Agenții CIA au reușit să obțină o serie de înregistrări din care reiese că dictatorul rus se uită dup-amiaza la emisiunea „La Măruță”, difuzată de o televiziune de obscenități din România. Imaginile sunt prea puternice, extrem de scârboase, și nu pot fi difuzate la televizor”, a declarat un reprezentant al postului.

Scurgerea de informații de la Kremlin a pus pe jar autoritățile rusești care caută acum trădătorul care a furnizat imaginile. Exercițiul pare unul inutil, surse din cadrul CIA au confirmat că agentul care a obținut imaginile cu Putin uitându-se la Măruță a înghițit pastila cu cianură pentru că nu mai putea să doarmă de scârbă când l-a văzut „în acțiune” pe cunoscutul prezentator român.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult