Război total după ce Elon Musk a recunoscut pe Twitter independența Donețkului

Putin, ca Putin – un influencer de categoria B – dar când vocile cu adevărat grele îşi dau cu părerea pe un subiect, planeta întreagă reacţionează! Între două meme cu Dogecoin şi un cui grăsun cu haşiş, miliardarul Elon Musk a recunoscut pe Twitter independenţa republicilor separatiste Doneţk şi Luhansk, provocând o prăbuşire a burselor, foamete în Eritrea şi al treilea război mondial.

„În replică la tweetul lui Musk, 4000 de tancuri ruseşti s-au dat de-a dura la vale până în Ucraina, aplatizând tot ce le stătea în cale şi împărţind reply-uri cu emoji-uri triumfătoare. Ucraina şi trupele NATO au răspuns imediat cu rachete sol-sol, baraje de artilerie şi sute de retweeturi ale unei postări mai vechi a lui Musk, în care, din contră, nu recunoştea independenţa Doneţkului. E haos aici. Ne aşteptăm la o escaladare a conflictului, cu ecouri puternice pe Facebook, Vkontakte, Telegram şi Tiktok”, transmite de pe front, via Twitter, contul @Elonpaşolnahui.

„Efectiv, singurul loc liniştit de pe planetă a rămas România, unde nu mai are nimeni Twitter de prin 2009 şi preşedintele e la golf. Dar şi acolo s-ar putea schimba situaţia dacă scrie Tudor Chirilă ceva pe blog despre asta”, adaugă Valeri Stahanov, analist politic.

Scris de TNR
23 februarie 2022 09:02
Citește mai mult despre: elon musk twitter ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult