Atacuri la baionetă în PSD. Bandele de interlopi de la vârful partidului se războiesc pentru funcţii şi se acuză reciproc. Recent, Gabriela Firea a contramandat ordinul de a redenumi Parcul Regele Mihai, fost Herăstrău, în Parcul Liviu Dragnea, aşa cum intenţiona, ca să fie un cadou frumos de ziua lui Dragnea.firea_dragnea_razboi_psd.jpg

Provocările au continuat. Cineva i-a scris cu spray “MUIE” pe cap lui Codrin Ştefănescu, dar susţinătorii Gabrielei Firea neagă orice implicare. Au fost şi zvonuri de tentativă de asasinat la adresa fostului premier Tudose, care au fost infirmate, pentru că s-a descoperit că aşa e Tudose la ora prânzului, în pragul comei alcoolice.

Zilele Gabrielei Firea în PSD par a fi numărate, pentru că Şerban Nicolae a formulat deja acuzaţii dure la adresa primarului Capitalei, mai precis clasicul “Am poze cu dumneavoastră făcând sex anal”, acuzaţie pe care a proferat-o şi la adresa USR-istei Cosette Chichirău, semn că e nasoală treaba.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 10.09.2018 18:07 Politic

National Cinematografic