Război total între Rusia şi Ucraina după ce un tâmpit a pocnit o pungă la graniţă

După momente de tensiune ce păreau nesfârşite, apocalipsa s-a pogorât asupra Europei de Est! Rusia şi Ucraina s-au lansat amândouă într-un război total, cu întreg arsenalul şi până la ultimul om. Potrivit unor martori, conflagraţia a început brusc în jurul orelor 14:30, când Iuri Ivanovici, un cretin oarecare din regiunea Doneţk, a pocnit o pungă de hârtie.

La nici 30 de secunde de la spargerea pungii, când prostul satului tocmai termina să se hăhăie şi se ascundea într-o scorbură, sute de mii de soldaţi ruşi şi ucraineni au dat năvală unii peste ceilalţi, fiecare dorind să-şi apere patria, nevoile şi neamul. „Un măcel fără precedent în Europa din 1918 încoace”, au confirmat dronele americane şi liechtensteineze care survolau graniţa ruso-ucraineană.

„Fiecare ţară a aruncat în luptă tot ce avea: rachete nucleare, arme chimice, catapulte, archebuze, tiribombe, sfârleze, fofeze… iadul pe pământ, totul din cauza idiotului de Iuri care se plictisea. Cineva ar trebui să-l tragă de urechi. Glume din astea nu se fac”, transmit reprezentanţii NATO şi ai Chinei, care confirmă că pocnetul pungii s-a auzit până la ei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
17 februarie 2022 15:45
Citește mai mult despre: punga razboi rusia ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult