Putem să ne luăm adio de la orice speranţă de împăcare între Casa Albă şi autorităţile de la Phenian! În această dimineaţă, preşedintele american Donald Trump i-a adresat omologului său Kim Jong-un jignirea supremă, făcându-l moldovean.

moldovene_kim.jpg
Mesajul scandalos, "Vezi că vin şi te bat moldovene", a fost momentul culminant al unei bălăcăreli mai lungi pe Twitter între cei doi şefi de stat. În prezent, aliaţii SUA se pregătesc pentru ce e mai rău. "Nu mai există cale de întoarcere. În diplomaţie, a face pe cineva moldovean e o declaraţie de război etern, până la anihilarea totală. Ne aşteptăm în orice clipă la rachete nucleare", a explicat mareşalul Calvin Hilfiger, purtător de cuvânt al NATO.

Potrivit unor surse apropiate Phenianului, la citirea tweetului veninos, Kim Jong-un ar fi început să spumege la gură, urlând din toţi rărunchii "Pi şini faşi tu moldovean, uăi", dar şi că el e de fapt de la Buzău, care nu e în Moldova. Ulterior, preşedintele nordcoreean ar fi jurat că va şterge SUA de pe faţa planetei, cerând "tuturor ţărilor decente", mai puţin Moldova, să i se alăture.

"Dacă nu foloseam eu cuvântul cu M, îl folosea el", a declarat, sec, preşedintele american.

Scris de Vasile | Friday, 13.10.2017 16:31 Politic

National Cinematografic