Putem să ne luăm adio de la orice speranţă de împăcare între Casa Albă şi autorităţile de la Phenian! În această dimineaţă, preşedintele american Donald Trump i-a adresat omologului său Kim Jong-un jignirea supremă, făcându-l moldovean.

moldovene_kim.jpg
Mesajul scandalos, "Vezi că vin şi te bat moldovene", a fost momentul culminant al unei bălăcăreli mai lungi pe Twitter între cei doi şefi de stat. În prezent, aliaţii SUA se pregătesc pentru ce e mai rău. "Nu mai există cale de întoarcere. În diplomaţie, a face pe cineva moldovean e o declaraţie de război etern, până la anihilarea totală. Ne aşteptăm în orice clipă la rachete nucleare", a explicat mareşalul Calvin Hilfiger, purtător de cuvânt al NATO.

Potrivit unor surse apropiate Phenianului, la citirea tweetului veninos, Kim Jong-un ar fi început să spumege la gură, urlând din toţi rărunchii "Pi şini faşi tu moldovean, uăi", dar şi că el e de fapt de la Buzău, care nu e în Moldova. Ulterior, preşedintele nordcoreean ar fi jurat că va şterge SUA de pe faţa planetei, cerând "tuturor ţărilor decente", mai puţin Moldova, să i se alăture.

"Dacă nu foloseam eu cuvântul cu M, îl folosea el", a declarat, sec, preşedintele american.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 13.10.2017 16:31 Politic

National Cinematografic