Războiul, în impas! Băsescu a reuşit să vândă toată flota militară a Coreei de Nord

Ameninţarea Coreei de Nord a devenit derizorie, după ce statul comunist a fost deposedat de întreaga sa flotă militară, aceasta fiind vândută de Traian Băsescu la americani. Mai mult, Adriean Videanu a reuşit să fure tot arsenalul nuclear al Coreei de Nord, astfel că statul comunist nu mai reprezintă o ameninţare nici măcar la adresa Liechtensteinului.

„Nu mai avem flotă!”, a anunţat sec liderul Kim Jong-un. „Tandemul Băsescu-Videanu ne-a lăsat armata în curul gol.” Drama nord-coreenilor nu se opreşte însă aici: statul comunist s-a ales cu cu zeci de contracte dezavantajoase, prin care vor fi înlocuite toate bordurile din Phenian.

Mai exact, peste 80% din bugetul anual al armatei va fi redirecţionat spre contractele cu Videanu, întinse pe 5 ani, astfel că o refacere a flotei şi a arsenalului nuclear devine practic imposibilă pentru Coreea de Nord. Videanu le-a transmis însă să fie mulţumiţi că nu le-a furat şi tancurile, să le vândă la fier vechi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult