Războiul PSD-PNL se înteţeşte! Gabi Firea a provocat-o pe Andreea Vass la un concurs de născut

Dacă până acum doar se tachinau, mamele eroine din PSD şi PNL şi-au declarat război total! Potrivit unor apropiaţi, Gabriela Vrânceanu-Firea ar fi provocat-o recent pe Andreea Paul-Vass la o întrecere de născut, care va avea loc la o maternitate din Bucureşti într-o zi de sâmbătă sau luni.

Regulile concursului sunt de-a dreptul draconice: “Prima dintre noi care va face 10 copii frumoşi, creştini şi blonzi câştigă. Avem la dispoziţie 24 de ore. Cezariana nu se pune”, a exclamat Gabi Firea, cuprinsă de entuziasmul şi isteria specifice unui demers sportiv de mare anvergură.

Campioana va avea dreptul să se laude în continuare cu cât, cum şi pe unde a procreat, în timp ce pierzătoarea va fi obligată, de acum încolo, să se laude cu abilităţile ei reproducătoare doar în familie, ca oamenii normali.

“Le cunosc bine pe Gabi şi pe Andreea şi ştiu cât sunt în stare să prăsească. Ar trebui să ne aşteptăm la un boom demografic după această veritabilă confruntare a tităncilor, această ciocnire fără precedent a coloaselor”, a comentat un consilier local condamnat de 3 ori pentru corupţie şi înscris atât în PSD, cât şi în PNL.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 octombrie 2015 16:11
Citește mai mult despre: andreea vass copii gabi firea nastere reproducere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult