Mihai Tudose spune că știe exact de ce Gabi Firea vrea să interzică Uber în București. ”Țoapa e ofticată pentru că i-am spus că organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei e o idee tâmpită și acum se răzbună pe mine, vrea să nu mai am cu ce merge acasă de la băut”, a acuzat premierul.

tudose_iesire_birt.jpg Mihai Tudose spune că îi e practic imposibil să negocieze cu un taximetrist când pleacă de la birt, așa că preferă serviciile Uber, că nu trebuie decât să apese niște butoane în telefon, nu să și vorbească. Plus că la Uber nu plătește nimic pentru că, neavând card, a trecut în contul Uber datele de cont ale lui Liviu Dragnea, că la cât de mult fură nu știe niciodată câți bani are pe card și nu se prinde niciodată.

Mihai Tudose spune că, dacă dispare Uber, ar avea și varianta să se combine cu Băsescu, care are taximetristul lui care-l ia din birt în fiecare seară, dar că i-ar fi extrem de incomod. ”Băsescu nu prea mai duce pe băutură și se întinde pe toată bancheta din spate, bagă somn de cum se urcă în taxi. Nici nu ai loc de el pe banchetă, și i se mai și zbate ochiul ăla cu probleme când doarme, de te bagă în sperieți”, spune premierul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 05.12.2017 14:49 Politic

National Cinematografic