Răzbunare? Tudose spune că Firea vrea să interzică Uber ca să nu mai aibă el cu ce merge acasă de la băut

Mihai Tudose spune că știe exact de ce Gabi Firea vrea să interzică Uber în București. ”Țoapa e ofticată pentru că i-am spus că organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei e o idee tâmpită și acum se răzbună pe mine, vrea să nu mai am cu ce merge acasă de la băut”, a acuzat premierul.

Mihai Tudose spune că îi e practic imposibil să negocieze cu un taximetrist când pleacă de la birt, așa că preferă serviciile Uber, că nu trebuie decât să apese niște butoane în telefon, nu să și vorbească. Plus că la Uber nu plătește nimic pentru că, neavând card, a trecut în contul Uber datele de cont ale lui Liviu Dragnea, că la cât de mult fură nu știe niciodată câți bani are pe card și nu se prinde niciodată.

Mihai Tudose spune că, dacă dispare Uber, ar avea și varianta să se combine cu Băsescu, care are taximetristul lui care-l ia din birt în fiecare seară, dar că i-ar fi extrem de incomod. ”Băsescu nu prea mai duce pe băutură și se întinde pe toată bancheta din spate, bagă somn de cum se urcă în taxi. Nici nu ai loc de el pe banchetă, și i se mai și zbate ochiul ăla cu probleme când doarme, de te bagă în sperieți”, spune premierul.

Scris de Calin
5 decembrie 2017 12:12
Citește mai mult despre: gabi firea mihai tudose uber

Alte articole

Vezi mai mult